«Έφυγε» ο Χρήστος Δημητρόπουλος στα 67 του – Επί σειρά ετών αντιδήμαρχος Σπάρτης, πρόεδρος της ΕΑΣ και αντιπρόεδρος του "ΛΑΚΩΝΙΑ"

    «Έφυγε» σε ηλικία 67 ετών το βράδυ του Μ. Σαββάτου 4 Μαΐου, ο επί σειρά ετών δημοτικός σύμβουλος και αντιδήμαρχος Σπάρτης Χρήστος Δημητρόπουλος, αγρότης και αγροτοσυνδικαλιστής.


   Ο Χρήστος Δημητρόπουλος γεννήθηκε το 1957, ήταν αγρότης και επί σειρά ετών δημοτικός σύμβουλος και αντιδήμαρχος Σπάρτης.

   Η ενασχόλησή του με τα κοινά άρχισε το 1986. Διετέλεσε τέσσερις φορές Αντιδήμαρχος Σπάρτης καθώς και Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου της Δημοτικής Επιχείρησης Ύδρευσης και Αποχέτευσης (ΔΕΥΑ) Σπάρτης. Υπήρξε εκ των στενών συνεργατών του πρώην Δημάρχου Σπάρτης Σταύρου Αργειτάκου.

   Ήταν Αντιπρόεδρος του Δ.Σ. του Αγροτικού Συνεταιρισμού Επεξεργασίας Εσπεριδοειδών Σπάρτης «ΛΑΚΩΝΙΑ» και εκλεγμένος στο Διοικητικό Συμβούλιο.

   Είχε διατελέσει Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου της Ένωσης Αγροτικών Συνεταιρισμών Λακωνίας και του Εποπτικού της Συμβουλίου.

   Ήταν έγγαμος με τη Δέσποινα Δημητροπούλου και πατέρας δυο παιδιών.

  

 Η νεκρώσιμη ακολουθία θα ψαλεί την Τρίτη 7 Μαΐου στις 4:00 μμ στο ναό Οσίου Νίκωνα Σπάρτης και η ταφή θα γίνει στο Α' Νεκροταφείο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου