Η Έλενα Παπαρίζου επέστρεψε στη Eurovision - Η εκρηκτική εμφάνιση on stage (VIDEO)


  Η Έλενα Παπαρίζου επέστρεψε στη σκηνή της Eurovision το βράδυ 
της Πέμπτης και ερμήνευσε ξανά το τραγούδι που της χάρισε 
την πρώτη θέση το 2025,  το «My Number One».


  Τόσο η σκηνική της παρουσία όσο και το τραγούδι που έχει χαραχτεί στη μνήμη όλων μας, κατάφερε για ακόμα μία φορά να ξεσηκώσει τους πάντες!

  Η Έλενα Παπαρίζου για το φαντασμαγορικό act της επέλεξε μια κεντημένη κρυστάλλινη φόρμα διακοσμημένη με 700.000 χιλιάδες κρύσταλλα, με έναν ενσωματωμένο κρυστάλλινο κορσέ και ασορτί μποτίνια στην ίδια τεχνική. 

  Για το look χρειάστηκαν 300 ώρες κατασκευής και υλοποίησης 1.000.000 κρυστάλλων στο σύνολο. Την τελική πινελιά δίνουν τα χρυσά κρύσταλλα που πέφτουν σαν βροχή, δημιουργώντας κίνηση με διάχυτη λάμψη.

  Η τραγουδίστρια ενθουσίασε το κοινό του σταδίου στο Μάλμε στης Σουηδίας, ξεσηκώνοντας το με το διαχρονικό «My Number One» και χορεύοντας υπό τους ήχους της λύρας.

  Το «My Number One» σε στίχους Ναταλίας Γερμανού και Χρήστου Δάντη, έδωσε στην Ελλάδα την πρώτη θέση στον μουσικό διαγωνισμό της Eurovision το 2005 και η Έλενα Παπαρίζου είναι η πρώτη φορά που το ερμηνεύει μετά την εμφάνισή της το 2006 στην Αθήνα, ένα χρόνο μετά τη νίκη της.

  Υπενθυμίζεται πως η τραγουδίστρια είχε εμφανιστεί ξανά στο πλαίσιο του διαγωνισμού, κατά τη διάρκεια ενός επετειακού video με τις πιο χαρακτηριστικές εμφανίσεις στην ιστορία του μουσικού θεσμού. Όμως, αυτή είναι η πρώτη φορά που το ερμήνευσε ξανά ζωντανά και μάλιστα στη γενέτειρά της, τη Σουηδία.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου